حضور استاندار لرستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی در بروجرد
مهندس شاهرخی و دکتر امیری از بیمارستان امام(ره) بروجرد بازدید کردند ➖ استاندار لرستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان سیزدهم تیرماه با حضور در بروجرد از بیمارستان امام(ره) این شهرستان
مهندس شاهرخی و دکتر امیری از بیمارستان امام(ره) بروجرد بازدید کردند
➖ استاندار لرستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان سیزدهم تیرماه با حضور در بروجرد از بیمارستان امام(ره) این شهرستان بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، در این بازدید مهندس شاهرخی و دکتر امیری از روند ارائه ی خدمات در بخش های مختلف بیمارستان بازدید کردند.
استاندار لرستان و رئیس دانشگاه همچنین از پروژه ی خیرساز جدید در این بیمارستان بازدید و با پرسنل بیمارستان و بیماران گفتگو کردند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار، فرماندار ویژه بروجرد و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیز در این بازدید حضور داشتند.
۱۳ تیرماه ۱۴۰۵
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
نظر دهید