• 1405/07/19 - 10:38
  • - تعداد بازدید: 33
  • - تعداد بازدیدکننده: 30
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
دکتر امیری در آئین تجلیل از پرستاران بیان داشت:

تراز مالی دانشگاه مثبت شده است

در آئین گرامیداشت روز پرستار، دکتر جلال الدین امیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از پیگیری به جد ساخت سه پروژه ی مهم عمرانی دانشگاه، خبر داد و گفت: بیمارستان های در حال ساخت نیایش خرم آباد، رازی کوهدشت و گهر دورود، از نظر فیزیکی پیشرفت خوبی دارند و امیدوارم که هرچه سریعتر شاهد تکمیل این سه پروژه باشیم.

دکتر امیری در آئین تجلیل از پرستاران

در آئین گرامیداشت روز پرستار، دکتر جلال الدین امیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از پیگیری به جد ساخت سه پروژه ی مهم عمرانی دانشگاه، خبر داد و گفت: بیمارستان های در حال ساخت نیایش خرم آباد، رازی کوهدشت و گهر دورود، از نظر فیزیکی پیشرفت خوبی دارند و امیدوارم که هرچه سریعتر شاهد تکمیل این سه پروژه باشیم.

 وی افزود: ما ۱۴ پروژه ی نیمه تمام، مربوط به مراکز بهداشتی و درمانی و ساخت خانه های بهداشتی را نیز شروع کرده ایم و بحث مرکز درمان ناباروری عسلیان را بطور جد مدنظرمان است، تا در آینده شاهد تحولی عظیم در حوزه سلامت استان باشیم.

 دکتر امیری در ادامه ی سخنانش از پیگیری جذب پزشک و پرستار خبر داد و گفت: از طریق وزارت بهداشت به دنبال جذب پزشک و پرستار هستیم و هدف ما در دانشگاه این است که در شهرستان هایی که تعداد پرستاران شان کمتر از میانگین کشوری است؛ جذب پرستار بیشتری را داشته باشیم تا مشکلات حوزه درمانی استان و در بحث نیروی انسانی، کمتر شود.

 دکتر امیری، نقد منصفانه را مهم دانست و گفت: ما نقد همکاران را می پذیریم و چنانچه نقدشان منصفانه باشد و خواسته ای داشته باشند، بطور جد پیگیر مطالبات شان خواهیم بود و هر خواسته ی بحقی را می پذیریم.

 رئیس دانشگاه در خصوص بحث تعرفه پرستاری و رفاهیات پرسنلی، بیان داشت: یکی از مباحث تعرفه پرستاری، بحث مبلغ آن است و اگر مبلغی که تحت عنوان تعرفه، به پرستاران عزیز داده می شود، کم است. باید معاونت های درمان و توسعه، یک راهکار منطقی را برای این قضیه و مطابق چارچوب های قانونی آن بیندیشند و از دیگر دانشگاه های علوم پزشکی نیز مشورت بگیرید که آنان چقدر پرداخت می کنند؟ تا رویه فعلی اصلاح شود.

 وی افزود: موضوع دیگر، بحث تاخیر در پرداختی های پرسنلی است که هم اکنون پرداختی های پرسنلی منظم تر شده و آمارها، کاهش زمان پرداختی ها را نشان می دهد و از نظر عملکردی، دانشگاه علملکرد خوبی دارد و دانشگاه ما جز دانشگاه هایی است که عملکرد خوبی را از خود ارائه داده اند.

 رئیس دانشگاه از پرداخت مطالبات پرسنلی خبر داد و گفت: تمام پرداختی های دانشگاه منظم تر از قبل شده است و کلیه پرداختی ها به صورت متمرکز برای همه واریز می شود و سعی کرده ایم که پرداختی های کارکنان همزمان پرداخت شود که به عدالت نزدیک تر است.

 دکتر امیری با بیان اینکه تمام تلاش دانشگاه علوم پزشکی لرستان این است که کارها هوشمندانه باشد؛ اظهار داشت: ما تمام تلاشمان این است که، کارها هوشمندانه شود و نگذاریم که حق و حقوق همکاران ضایع شود.

 وی گفت: با وجود تاخیرهای ۱۲ و گاها ۱۴ ماهه، با مدیریت خوب منابع، بدهی های پرسنلی دانشگاه به ۵ ماه رسیده است و با استفاده از نقدینگی و مدیریت منابع، از نظر پرداختی های پرسنلی جز استان های برتر کشور هستیم و از نظر افزایش درآمدها، نیز جز استان های سرآمد هستیم و با صرفه جویی در هزینه ها، این کار باعث شد که تراز مالی مان مثبت شود.

 دکتر امیری بیان کرد: در اعتبارسنجی، رتبه یک کشوری را کسب کرده ایم و دو تا دیگر از بیمارستان های مان نیز امسال رتبه یک اعتبار سنجی را کسب کردند که کسب این موفقیت ها در تاریخ دانشگاه کم نظیر است.

 رئیس دانشگاه، جایگاه پرستاری را مهم دانست و گفت: جایگاه پرستاری بسیار مهم است و اهمیت این جایگاه بر کسی پوشیده نیست. وقتی حضرت زینب (س) با درد و رنجی که داشتند؛ به پرستاری و دلداری از مجروحین و یتیمان دشت کربلا پرداختند که به عنوان اسوه ی صبر و مقاومت مشهورند؛ لذا ولادت این حضرت به عنوان روز پرستار نیز یادآور هر گونه ایثار و از خودگذشتگی پرستارانی است که ایثارگرند.

 وی افزود: با وجود کمبود نیروی پرستار و سختی های کار پرستاری و همچنین با وجود کمبود دارو و تجهیزات، که این کمبودها سختی کار پرستاری را دوچندان می کند؛ ما همیشه پشتیبان شما عزیزان پرستار بوده و هستیم.

 دکتر امیری بیان داشت: بر حسب علاقه ای که قبلا داشته، بنده در اورژانس کار کرده ام و از فشارهایی که بر دوش پرستاری است؛ به راحتی آگاهم و درک درستی از این قضیه دارم.

 وی افزود: کسی که دارد شب کاری می رود و بچه اش را به امید خدا رها می کند و می رود تا در بیمارستان ها از بیماران خوب پرستاری کند؛ قطعا کارش ایثارگونه است که جای تشکر دارد.

 دکتر امیری با بیان اینکه دانشگاه متعلق به اساتید، دانشجویان و کارکنانش است؛ گفت: کسانی که در دانشگاه علوم پزشکی لرستان و در حوزه ی سلامت استان کار حرفه ای می کنند؛ قطعا میانگین سطح سوادشان بالاتر از میانگین سطح سواد دیگر دستگاه های اجرایی است و شایسته است که قدردان تلاش های شبانه روزی شان باشیم و در کنار هم، قطار سلامت را که روی ریل اصلی اش قرار گرفته، به مقصد برسانیم.

 دکتر امیری ضمن قدردانی از مهندس شاهرخی استاندار لرستان که همواره پشتیبان تیم مدیریتی این دانشگاه بوده است؛ گفت: با همکاری مهندس شاهرخی، استاندار لرستان که همیشه همراه و پشتیبان دانشگاه بوده، از محل ارزش های افزوده مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان به مجموع اعتبارات دانشگاه اضافه شده است که جای تشکر دارد.

 یکشنبه ۱۹ مهرماه ۱۴۰۵

علی حیدری / وبدا لرستان

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 11397
خانم  شرافتی
مؤلف خبر

خانم شرافتی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید