• 1405/06/04 - 09:42
  • - تعداد بازدید: 28
  • - تعداد بازدیدکننده: 28
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان تشریح کرد؛

از پیشرفت ساخت ۳ بیمارستان نیایش، گهر و رازی تا کاهش فاصله پرداخت‌های پرسنلی

دکتر امیری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، با تشریح مهم‌ترین برنامه‌ها و دغدغه‌های مدیریتی دانشگاه در حوزه‌های عمرانی، درمان، منابع انسانی و پرداخت‌ها، گفت: مهم‌ترین دغدغه تیم مدیریتی دانشگاه در حوزه عمرانی، ساخت سه بیمارستان است.

پیشرفت ساخت ۳ بیمارستان نیایش، گهر و رازی

دکتر امیری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، با تشریح مهم‌ترین برنامه‌ها و دغدغه‌های مدیریتی دانشگاه در حوزه‌های عمرانی، درمان، منابع انسانی و پرداخت‌ها، گفت: مهم‌ترین دغدغه تیم مدیریتی دانشگاه در حوزه عمرانی، ساخت سه بیمارستان است.

وی با اشاره به بیمارستان نیایش خرم‌آباد اظهار کرد: مذاکرات برای تأمین نیروی انسانی و تجهیزات این بیمارستان آغاز شده است و تلاش می‌کنیم با راه‌اندازی بیمارستان‌های جدید، بخشی از مشکلات استان در حوزه تخت‌های بیمارستانی و به‌ویژه تخت‌های ویژه برطرف شود.

دکتر امیری با بیان اینکه ضریب تخت بیمارستانی در استان پایین است، افزود: در زمینه تخت‌های ویژه نیز با مشکلاتی مواجه هستیم که با راه‌اندازی بیمارستان‌های جدید، امیدواریم این مسائل تا حد زیادی برطرف شود.

 آغاز عملیات اجرایی ۵۹ پروژه بهداشتی 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان همچنین از آغاز عملیات اجرایی ۵۹ پروژه بهداشتی خبر داد و گفت: ۵۰ درصد هزینه اجرای این پروژه‌ها توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شود و به‌زودی عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد.

 کاهش فاصله پرداخت‌ها به ۳ ماه 

وی درباره پرداخت مطالبات نیز گفت: بنا داریم فاصله پرداخت‌ها را به سه ماه کاهش دهیم. پیش از این دوره مدیریت، فاصله پرداخت‌ها بیش از ۱۲ ماه بود که اکنون به حدود ۶ ماه رسیده و هدف ما رساندن این فاصله به سه ماه است.

 برخورد قاطع با زیرمیزی 

دکتر امیری پایین نگه داشتن تعرفه‌های پزشکی را یکی از عوامل ایجاد مشکل برای پزشکان دانست و افزود: ریشه برخی از مشکلات در حوزه پزشکی را باید در همین مسائل جست‌وجو کرد.

وی تأکید کرد: اگر موردی از دریافت زیرمیزی پزشکی گزارش شود، دانشگاه علوم پزشکی لرستان با قدرت با آن برخورد خواهد کرد. در زمینه برخورد با این پدیده، رتبه چهارم کشور را داریم و البته برخورد با زیرمیزی نیازمند ثبت شکایت است؛ در صورت اعلام و ثبت شکایت، دانشگاه موضوع را با جدیت پیگیری خواهد کرد.

 روایت رئیس دانشگاه از عملکرد کادر درمان در جنگ 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به عملکرد نظام سلامت استان در دوران جنگ گفت: در جریان جنگ، بیشترین مجروحانی که در مراکز درمانی استان پذیرش شدند، غیرنظامی بودند.

وی با اشاره به نوع تسلیحات استفاده‌شده در این جنگ اظهار کرد: تسلیحاتی که مورد استفاده قرار گرفت، نامتعارف بود و دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در این زمینه هیچ ابایی نداشت.

دکتر امیری در پایان با تقدیر از کادر بهداشت و درمان استان گفت: کادر بهداشت و درمان در جنگ حماسه آفریدند و در طول جنگ حتی یک بیمار را به استان دیگری اعزام نکردیم.

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 10978
خانم  شرافتی
مؤلف خبر

خانم شرافتی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید