• 1403/01/21 - 14:09
در آئین تودیع و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهدشت تاکید شد:

ارتقا شاخص های بهداشتی و درمانی شهرستان با مشارکت مردم

دکتر مریم کوشکی در این نشست دقت در انجام کارها را مهم دانست و گفت: امید است؛ مثل ماه مبارک رمضان که در آن دقت، جدیت و ایمان به خدا وجود دارد؛ در سال جدید نیز کارهایمان با دقت و جدیت و با توکل بر خداوند، ادامه یابد.

ارتقا شاخص های بهداشتی و درمانی شهرستان با مشارکت مردم
دکتر مریم کوشکی در این نشست دقت در انجام کارها را مهم دانست و گفت:  امید است؛ مثل ماه مبارک رمضان که در آن دقت، جدیت و ایمان به خدا وجود دارد؛ در سال جدید نیز کارهایمان با دقت و جدیت و با توکل بر خداوند، ادامه یابد.
 معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم)، ارائه ی خدمات سلامت در حوزه های مختلف دانشگاه به خصوص در حوزه ی بهداشت با مشارکت مردم را خواستار شد و گفت: جهش در حوزه ی سلامت، با ارائه ی خدمات سلامت بیشتر با کمک مردم و ارتقا شاخص های بهداشتی و درمانی با کمک و مشارکت آحاد مردم و سفیران سلامت تحقق می یابد.
 وی با اشاره به بحث کرونا، بیان داشت: ما در بحث آموزش، مراقبت و واکسیناسیون در زمان شیوع کرونا خوب عمل کردیم و اگر مشارکت مردم نبود؛ قطعا موفق نمی شدیم.
 معاون بهداشت دانشگاه تاکید کرد: همین شعار مقام معظم رهبری در سال جدید، مد نظر همه باشد و با کمک سفیران سلامت (هر خانه، یک سفیر سلامت) می توان به این امر مهم دست یافت و چنانچه در هر خانواده یک سفیر سلامت وجود داشته باشد؛ ما شاهد ارتقا تمام شاخص های بهداشتی استان خواهیم بود.
 در ادامه دکتر مردانی بر جوانی جمعیت تاکید کرد و گفت: توجه به شاخص های بهداشت و درمان این شهرستان مد نظر ماست و با اهمیت دادن به موضوع جوانی جمعیت و همچنین با همکاری و مشارکت همکاران عزیز، امید است شاهد ارتقا شاخص ها در حوزه ی سلامت کوهدشت باشیم.
 سرپرست جدید شبک، اصحاب رسانه را چشمان بیداری دانست که با کمک آنان می توان مشکلات را بهتر دید و در راستای رفع مشکلات و بهبود شبکه بهداشت و درمان، گام برداشت.
 سپس گراوند ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر مردانی که ریاست شبکه را بر عهده گرفته است؛ اظهار داشت: طی این مدت گام های مثبتی با مشارکت خوب همکاران و دیگر دستگاه های اجرایی این شهرستان برداشته شده و با تمام توان در خدمت مجموعه ی جدید هستیم تا شاهد ارتقا شاخص های بهداشتی و درمانی که سر لوحه کارهاست؛  باشیم.
 در پایان، مرادی سالی تو ام با موفقیت و سلامتی را برای همه خواستار شد و گفت: در هر تغییر و تحولی مثل سال نو، از سالی به سال دیگر و از مسئولیتی به مسئولیت دیگر و از فردی به فرد دیگر، باید شاهد تغییر و تحول و هم افزایی باشیم؛ تا با همفکری هم و با کسب تجربیات دیگران، این تحولات جدید در راستای ارتقا شاخص ها باشد .
 فرماندار کوهدشت بیان داشت: بسیاری از پروژه های عمرانی راکد این شهرستان در دولت سیزدهم فعال گردید و باید از همه ی ظرفیت های موجود استفاده کرد و همچنین از همه دستگاه های اجرایی شهرستان انتظار می رود که شبکه بهداشت را کمک کنند تا شاهد ارتقا شاخص ها و بهبود وضعیت فعلی باشیم؛  زیرا استفاده از ظرفیت های مردمی همیشه کارساز بوده؛ لذا استفاده از ظرفیت های خیرین سلامت، بسیج و کمک های مردمی را مد نظر خود داشته باشید.
���� سه شنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۳
✍️ علی حیدری / وبدا لرستان