• 1402/11/11 - 08:12
اتفاقی که واقعیت دارد؛

افتتاح هفته ای یک پروژه در حوزه ی سلامت استان

نشست خبری دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان به مناسبت گرامیداشت دهه ی مبارک فجر ۱۴۰۲، صبح امروز با اصحاب رسانه برگزار شد. در این نشست دکتر دلفان با بیان اینکه اتفاقات خوبی در بحث زیر ساخت های حوزه ی سلامت استان افتاده است؛ گفت: سه پروژه ی مهم بیمارستانی نیایش خرم آباد، رازی کوهدشت و گهر دورود، از روند و رشد خوبی برخوردارند که طبق برنامه های زمان بندی شده، پیش می روند.

وی افزود: بیمارستان نیایش خرم آباد از ۲۳ درصد و رازی کوهدشت از ۲۰ درصد به ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده اند و در صورت تامین اعتبارات لازم، تا دو سال آینده افتتاح خواهند شد.
 دکتر دلفان از اتمام ۱۱۲ پروژه ی عمرانی طی طی دو سال گذشته و تا پایان سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در دهه ی فجر امسال شاهد افتتاح ۱۴ پروژه ی عمرانی به متراژ ۸۰۲۴ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان در سطح استان هستیم که با این احتساب، هر هفته ما شاهد افتتاح یک پروژه ی عمرانی در حوزه ی سلامت استان بوده که بیشتر پروژه های حوزه ی سلامت به بهره برداری رسیده اند و تعدادی هم قابل افتتاح هستند و تعدادی هم در آینده به بهره برداری می رسند.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، همدلی و هم افزایی مدیران با یکدیگر را در راستای پیشبرد اهداف سازمانی و پیشرفت استان لرستان، مهم دانست و گفت: اصحاب رسانه به عنوان بازوی اطلاع رسانی و در بحث شفاف سازی و بیان واقعیت ها، همواره در کنار مدیران دستگاه های اجرایی استان باشند؛ تا شاهد لرستانی آباد و رو به پیشرفت باشیم.
���� سه شنبه دهم بهمن ماه ۱۴۰۲
 علی حیدری / وبدا لرستان