• 1403/03/07 - 14:01
  • - تعداد بازدیدکننده: 110
بازدید استاندار لرستان و رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان

بازدید استاندار لرستان و رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از روند احداث بیمارستان رازی شهر کوهدشت

دکتر شفقت استاندار لرستان و دکتر دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در جریان بازدید از شهرستان کوهدشت با حضور در محل احداث بیمارستان رازی شهر کوهدشت از روند احداث و تکمیل این پروژه بازدید کرد.

دکتر دلفان در این بازدید با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه از سال ۹۷ آغاز شده است، افزدذ: این پروژه اکنون با ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی در زمینی به مساحت ۱۲ هکتار و زیر بنای ۲۴ هزار متر مربع و ظرفیت ۲۵۰ تخت بیمارستانی و ۳۳ متخصص در گرایش های مختلف با برآورد ۴۰۰ میلیارد اعتبار اولیه در حال احداث است.
 دکتر دلفان همچنین عنوان کرد: از سال ١۴٠٠ تا کنون ٧ پروژه بهداشتی درمانی با اعتبار ٣۵٠ میلیارد ریال در شهرستان کوهدشت افتتاح شده است.
وی تاکید کرد: در سال جاری نیز پروژه های دیگری نیز در این شهرستان به بهره برداری خواهد رسید.
در این برنامه نیز، معاونین هماهنگی امور  عمرانی استاندار، فرماندار شهرستان کوهدشت ، امام جمعه این شهرستان و جمعی از مدیران کل ستادی و دستگاه‌های اجرایی و مسئولین شهرستانی حضور داشتند.

• گروه خبری : گروه های مطالب
خانم  شرافتی