• 1402/10/10 - 10:37
به مناسبت سالروز حماسه ۹ دی صورت گرفت؛

برپایی میز خدمت آموزشی، بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان خرم‌آباد در روز بصیرت و میثاق امت با ولایت

مرکز بهداشت شهرستان خرم‌آباد در سالروز حماسه ی نهم دی در محل تجمع و همبستگی مردم در مصلی الغدیر میزخدمت آموزشی را بر پا کرد.

به گزارش خبرنگار وبدا لرستان،  کارکنان مرکز بهداشت شهرستان خرم‌آباد با بینش و جهاد تبیین و اقتدا به امام امت و راه شهدا در مسیر خدمت به جامعه علاوه بر شرکت در مراسم گرامیداشت روز میثاق ملی با رهبر انقلاب اسلامی در محل تجمع و همبستگی مردم در مصلی الغدیر میزخدمت آموزشی و بهداشتی را بر پا کردند.

����در این اقدام ضمن توزیع کتابچه ها و رسانه های آموزشی  با موضوعات طرح نفس، جوانی جمعیت و معایب تک فرزندی، اطلاع رسانی پویش ملی سلامت  انجام شد.
����غربالگری فشار خون و مشاوره های پزشکی، بهداشتی با حضور پزشک و کارشناسان مرکز بهداشت مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.
����دکتر دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان و جمعی از مدیران ستادی دانشگاه با حضور در محل استقرار میزخدمت به سوالات و مطالبات شهروندان پاسخ دادند.

✍️ خانم غلامرضایی خبرنگار وبدا لرستان
  • گروه خبری : گروه های مطالب,رویدادها,اطلاعیه‌ها