• 1405/02/22 - 09:26
  • - تعداد بازدید: 114
  • - تعداد بازدیدکننده: 106
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه معارفه سرپرست جدید معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

طی نشستی با حضور رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد، معاونین بهداشت و درمان و مدیران ستادی دانشگاه و حوزه معاونت توسعه، رضا ملکشاهی به عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع این دانشگاه معرفی شد.

طی نشستی با حضور رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد، معاونین بهداشت و درمان و مدیران ستادی دانشگاه و حوزه معاونت توسعه، رضا ملکشاهی به عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع این دانشگاه معرفی شد.

 در این جلسه دکتر جلال الدین امیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گزارشی کوتاه از عملکرد دانشگاه را ارائه داد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی لرستان به همت همکاران، عملکرد مثبتی را در سال گذشته از خود نشان داده و در ارزیابی عملکرد، دانشگاه ما جز دانشگاه های برتر معرفی شده است.

 دکتر امیری گفت: انتظار دارم که وقت بیشتری گذاشته شود و متناسب با یک سری فرآیندهای کاری و بدون فوت وقت، کارها پیش برود و همکاران ستادی نیز باید حوزه توسعه را حمایت کنند تا کارها در عمل و به صورت فنی و همچنین با کمترین پیچیدگی و مطابق قوانین و مقررات، پیش برود.

 رئیس دانشگاه گفت: یک مجموعه چابک و کارآمد باید روی کار باشد و با دانش افزایی و حرکت تیم ها همپای هم، کارها پیش برود تا شاهد شکوفایی و ترقی مجموعه باشیم.

 دکتر امیری، انجام فعالیت ها و هماهنگی های درون و برون بخشی را مهم دانست و گفت: با هماهنگی درون و برون بخشی که می تواند کارگشا باشد؛ همانند سال گذشته و بهتر از آن اقدام کنید و با سازمان های بیمه گر، سپاه و بسیج و دیگر ادارات و سازمان هایی که می توانند کمک حال دانشگاه باشند؛ همکاری کنید.

 دکتر امیری بیان داشت: یک فصل جدیدی را برای دانشگاه ایجاد کنید و بحث تسهیل گری مدنظر باشد و در حوزه های نظارتی، بحث فساد ستیزی نیز مدنظر همه باشد و از تمام ظرفیت ها و پتانسیل های موجود استفاده شود تا با اصلاح فرآیندها، کارها به خوبی پیش برود و سالم و سربلند هم جلو برویم.

 در ادامه، حجت الاسلام اسفندی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اظهار داشت: کار کردن در شرایط جنگی و اقتصادی، بسیار سخت است و انصافا دکتر عادلی طی این مدت عملکرد خوبی را از خود نشان داد.

 مسئول دفتر نهاد، پذیرش مسئولیت را مهم دانست و گفت: پذیرش مسئولیت در واقع بار امانتی است که بر عهده ی فرد مسئول گذاشته می شود و اگر این مسئولیت پذیری، رضایت مردم را در بر داشته باشد؛ خوب است و اصلاح فرآیندها هم در همین راستا صورت می گیرد تا امانتی که به فرد مسئول داده شده است؛ به خوبی به سرانجام برسد.

 در ادامه، رضا ملکشاهی بیان داشت: امید است بتوانیم در ادامه ی مسیر و با کمک همکاران دانشگاهی، کارها را به نحو احسن پیش ببریم و با جدیت کار کنیم و به نظر بنده، اگر فرآیندها را اصلاح کنیم؛ راه فساد اداری بسته می شود و می توان با یک دید مثبت تری نیز به دیگر قضایا فکر کرد.

 در پایان این مراسم، حکم انتصاب رضا ملکشاهی به عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به وی ابلاغ شد. 

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 9944
خانم  شرافتی
مؤلف خبر

خانم شرافتی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید