• 1403/03/09 - 10:03

برگزاری جلسه کارگروه ایثار و شهادت دانشگاه علوم پزشکی لرستان

به گزارش وبدا، در راستای ارج نهادن به مقام والای ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی لرستان و بمنظور یک پارچه سازی و سامان دهی در کلیه فعالیت های مربوط به حوزه های فرهنگی، تبلیغی، آموزشی و ارائه خدمات مناسب به جامعه معزز شاهد و ایثارگر دانشگاه، نخستین جلسه کارگروه ایثار و شهادت دانشگاه به ریاست دکتر دلفان و با حضور اعضاء تشکیل شد.

به گزارش وبدا، در راستای ارج نهادن به مقام والای ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی لرستان و بمنظور یک پارچه سازی و سامان دهی در کلیه فعالیت های مربوط به حوزه های فرهنگی، تبلیغی، آموزشی و ارائه خدمات مناسب به جامعه معزز شاهد و ایثارگر دانشگاه، نخستین جلسه کارگروه ایثار و شهادت دانشگاه به ریاست دکتر دلفان و با حضور اعضاء  تشکیل شد.
در این جلسه مقرر گردید برنامه های فرهنگی مراسم تجلیل و برگزاری مراسما ت به مناسبت های مختلف ویژه شاهد و ایثارگر با هماهنگی این کارگروه برنامه ریزی و اجرا گردد.
 دکتر دلفان در این جلسه بر هم افزایی واحدهای تابعه دانشگاه در راستای اجرای برنامه های فرهنگی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد و گفت: در سال جاری همچون سنوات گذشته برنامه های مختلفی از جمله دیدار با خانواده معظم شهدا، تجلیل از جانبازان و ایثارگران برگزار خواهد شد.
وی همچنین با بیان اینکه زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا وظیفه همگانی است، خاطر نشان کرد: پیوست برنامه های فرهنگی در دانشگاه با عنوان شهدا نیز از جمله اقدامات موثر در راستای این شعار است.
خبر و عکس: مصطفی باقری
����مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان