• 1403/02/08 - 12:01
  • - تعداد بازدید: 186
  • - تعداد بازدیدکننده: 174
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تشریح عملکرد حوزه مدیریت دارو و مخدر و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو

دکتر فرهاد مومنی مدیر حوزه دارو - مخدر و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو به تشریح فعالیت های این حوزه در سال ۱۴۰۲ پرداخت.

دکتر فرهاد مومنی مدیر حوزه دارو - مخدر و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو به تشریح فعالیت های این حوزه در سال ۱۴۰۲ پرداخت.
 در بخش اول این تشریح فعالیت های واحد امور داروخانه ها و صدور پروانه ها و همچنین بازرسی این مدیریت در سال ۱۴۰۲ به شرح ذیل بیان می گردد.
 استان لرستان در مجموع ۳۱۱ داروخانه فعال داشته که از این تعداد ۳۸ داروخانه بصورت شبانه روزی، ۲۲۶ عدد بصورت تمام وقت، ۶ داروخانه بصورت نیمه وقت، ۲ داروخانه دولتی، ۱ داروخانه متعلق به هلال احمر، ۱۸ داروخانه مربوط به بیمارستان های دولتی بصورت غیر اجاره، ۳ داروخانه مربوط به بیمارستان‌های تامین اجتماعی و ۷ داروخانه مربوط به درمانگاه‌های آن،۶ داروخانه مربوط به نیروهای انتظامی و نظامی و ۴ داروخانه متعلق به بیمارستان‌های خصوصی استان می باشد.
 در سال ۱۴۰۲ با تلاش و کوشش همکاران گرامی در واحد بازرسی و پایش بر داروخانه های استان نتایج ذیل حاصل گردید:
 بازدید از داروخانه های شبانه روزی ۳۰۰ بازدید، داروخانه های تمام وقت ۱۶۵۲ بازدید، داروخانه های نیمه وقت۱۰ بازدید، داروخانه های دولتی ۱۲ بازدید، داروخانه هلال احمر۶ بازدید، داروخانه های بیمارستان های دولتی ۵۹ بازرسی، داروخانه های تامین اجتماعی و درمانگاه‌های آن ۸ بازدید، داروخانه های انتظامی و نظامی ۴ بازدید و بیمارستان‌های خصوصی ۱۰ بازدید و در مجموع تعداد ۲۰۶۱ بازدید و بازرسی صورت گرفته است.
 در این میان ۱۵۸ بازرسی منجر به تذکر کتبی، ۱ مورد منجر به قطع سهمیه دارویی، ۵ مورد معرفی به ماده ۲۰ و ۷ مورد معرفی به ماده ۱۱ گردیده است.
  دکتر فرهاد مومنی در ادامه با تشریح فعالیت امور داروخانه ها و صدور پروانه ها در سال ۱۴۰۲ عنوان داشت:
 در سال ۱۴۰۲  کمیسیون ماده ۲۰ ؛ به تعداد ۱۰ جلسه و با ریاست دکتر بهرام دلفان ریاست محترم دانشگاه تشکیل جلسه داد.
که در این جلسات تعداد ۳۶ مورد مجوز تاسیس داروخانه صادر گردید.
این کمیسیون ۱۵۰ مصوبه در سال گذشته داشته است. در این خصوص نیز ۴ جلسه ستاد توزیع دارو تشکیل گردیده است.
 دکتر مومنی اظهار داشت: در سال گذشته تعداد ۲۸ مورد شکایات دریافتی از طرق مختلف به اطلاع واحد رسانیده شد که به هر ۲۸ مورد شکایت رسیدگی گردید.
دکتر فرهاد مومنی با ارائه گزارش جامع و کامل در خصوص آمار مواد فاسد و امحاء شده دارو در سال ۱۴۰۲ عنوان داشت:
 در مجموع ۴۰ بازرسی منجر به کشف دارو های فاسد، و قاچاق گردید که تعداد۱۹ مورد آن مربوط به داروهای فاسد و تاریخ گذشته، ۲۱ مورد مربوط به داروهای قاچاق بوده است. ارزش ریالی داروهای فاسد ۳۰۲۱۷۶۰۰۰ و داروهای قاچاق ۱۱۰۰۷۹۰۰۰۰ ریال بوده که در مجموع ۱۴۰۲۹۵۷۰۰۰ ریال بوده اند.
  مدیر دارویی معاونت غذا و دارو آمار بازدید از مراکز توزیع کننده دارو در سطح استان را به شرح ذیل اعلام نمود :
 تعداد بازدید از شرکت‌های پخش سراسری را ۳ مورد، شرکت‌های پخش استانی را ۴ مورد و نمایندگی شرکت های پخش سراسری را ۹۷ مورد بوده اند.
 دکتر فرهاد مومنی در پایان تشریح فعالیت های حوزه دارویی در بخش اول ، از آقای دکتر بشیر سرهنگی بعنوان مسئول بازرسی دارویی و تیم همراه ایشان ،  و مسئول امور داروخانه ها و صدور پروانه ها معاونت سرکار خانم دکتر فاطمه سپه وند و دیگر همکاران و کارشناسان این حوزه ، تشکر نموده و توفیق حاصله را ثمره ی تلاش‌ها و کوشش‌های این عزیزان دانست.

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 1871
کلمات کلیدی
خانم  شرافتی
مؤلف خبر

خانم شرافتی