• 1405/05/28 - 14:32
  • - تعداد بازدید: 25
  • - تعداد بازدیدکننده: 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توسعه زیرساخت ارتباطی مراکز بهداشتی و درمانی لرستان با اجرای فیبر نوری

دکتر جلال‌الدین امیری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، با مهندس شمسی‌فر مدیرعامل مخابرات منطقه لرستان دیدار و درباره توسعه زیرساخت‌های ارتباطی مراکز بهداشتی و درمانی استان گفت‌وگو کرد.

توسعه زیرساخت ارتباطی مراکز بهداشتی و درمانی لرستان با اجرای فیبر نوری

دکتر جلال‌الدین امیری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، با مهندس شمسی‌فر مدیرعامل مخابرات منطقه لرستان دیدار و درباره توسعه زیرساخت‌های ارتباطی مراکز بهداشتی و درمانی استان گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، اجرای فیبر نوری در مراکز بهداشتی و درمانی استان به‌عنوان یکی از محورهای اصلی مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های ارتباطی این مراکز برای ارائه خدمات نوین سلامت تأکید شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع، اظهار کرد: دسترسی پایدار و پرسرعت مراکز بهداشتی به شبکه ارتباطی، یکی از الزامات ارائه خدمات الکترونیک سلامت، تبادل سریع اطلاعات و تسهیل ارتباط میان مراکز و سطوح مختلف نظام سلامت است.

وی افزود: توسعه فیبر نوری در مراکز بهداشتی و درمانی می‌تواند زمینه را برای استفاده گسترده‌تر از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات، خدمات غیرحضوری، پرونده الکترونیک سلامت و سایر خدمات مبتنی بر ارتباطات فراهم کند و در نهایت به ارتقای کیفیت و سرعت خدمت‌رسانی به مردم منجر شود.

در ادامه، مدیرعامل مخابرات منطقه لرستان نیز بر همکاری و تعامل با دانشگاه علوم پزشکی استان برای توسعه شبکه ارتباطی مراکز بهداشتی و درمانی تأکید کرد و آمادگی این مجموعه را برای پیگیری و اجرای طرح‌های زیرساختی در این حوزه اعلام کرد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 10920
خانم  شرافتی
مؤلف خبر

خانم شرافتی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید