• 1404/01/25 - 08:02
  • - تعداد بازدید: 93
  • - تعداد بازدیدکننده: 89
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
کمیته برون بخشی هفته سلامت

کمیته برون بخشی هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد

رئیس دانشگاه: به جوانی جمعیت علمی نگاه شود ➖رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: جوانی جمعیت یک موضوع علمی بوده و باید به آن با دیدگاه علمی توجه شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: جوانی جمعیت یک موضوع علمی بوده و باید به آن با دیدگاه علمی توجه شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، دکتر جلال الدین امیری بیست و چهارم فروردین ماه در کمیته ی برون بخشی هفته سلامت، با اشاره به موضوع جوانی جمعیت به عنوان یکی از مهم ترین رویکردهای برنامه های هفته سلامت اظهار کرد: حرکت جوامع به سمت پیری جمعیت با کاهش نرخ موالید یک مسئله ی علمی و برای تمامی کشورها به ویژه کشورهای توسعه یافته است که ممکن است منجر به چالش های سیاسی شود.
وی ادامه داد: کاهش جمعیت به نوعی یک پایان بر رشد جوامع به ویژه کشورهای توسعه یافته است لذا با دیدگاهی علمی در سطح کل دنیا در دست پیگیری است.
رئیس دانشگاه عنوان کرد: جوانی جمعیت در کشور ما به شکل خاص و مهم بوده و از اولویت های مهم برنامه های وزارت بهداشت می باشد.
دکتر امیری افزود: به خاطر این اهمیت است که اساس و محور برنامه های هفته سلامت نیز موضوع های مهمی از جمله سلامت مادر و نوزاد، ترویج جوانی جمعیت و پزشکی خانواده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع سلامت مادران باردار و نوزادان اشاره کرد و گفت: مادران و نوزادان در تمامی کشورها به عنوان پایه های سلامت و کشور مدنظر هستند.
رئیس دانشگاه تصریح کرد: مرگ یک مادر باردار فاجعه ای بزرگ بوده و تمامی تمهیدات برای کاهش این آمار به کمترین حد ممکن یک ضرورت راهبردی است.
دکتر امیری در مورد طرح پزشک خانواده عنوان کرد: به دلیل مشکلات اقتصادی موجود سهم حوزه ی سلامت کشور ما از تولید ناخالص ملی پایین بوده و با این وضعیت باید برنامه هایی از جمله پزشک خانواده برای کاهش هزینه های اضافه در حوزه ی سلامت تدوین و اجرا شوند.
وی ابراز کرد: اجرای کامل برنامه ی پزشک خانواده یکی از اولویت های کاری مهم ما در دانشگاه علوم پزشکی می باشد.
رئیس دانشگاه تأکید کرد: خدمات تخصصی درمانی می بایست صرفا برای بیمارانی که نیازمند آن هستند ارائه شوند.
در این کمیته مهم ترین برنامه های پیش بینی شده در هفته ی سلامت و روزشمار تعریف شده از طرف وزارت بهداشت در طول این هفته با مشارکت سایر دستگاه های اجرایی ذیربط تشریح شدند.
هفته ی سلامت از یکم اردیبهشت ماه آغاز وتا پایان هفتم این ماه ادامه خواهد داشت و برنامه های این هفته با محوریت شعار سرآغازی سلامت، آینده امید بخش تدوین شده است.
در این جلسه معاونین بهداشت، غذا و دارو، فرهنگی و دانشجویی، پژوهش و فناوری و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، نمایندگان دستگاه های اجرایی ذیربط، مدیران بخش های مختلف دانشگاه و کارشناسان مربوطه حضور داشتند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 6198
کلمات کلیدی
خانم  شرافتی
مؤلف خبر

خانم شرافتی