• 1403/03/16 - 12:26

کمیته کارآفرینی و اشتغال دانشگاه علوم پزشکی لرستان با محوریت گردشگری سلامت

به گزارش وبدا، صبح چهارشنبه ١۶ خرداد ١۴٠٣، جلسه کارگروه گردشگری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی لرستان به ریاست دکتر دلفان رئیس دانشگاه و با حضور اعضا در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

دکتر دلفان در این جلسه با بیان اینکه ظرفیت های مطلوبی در استان در راستای گردشگری سلامت وجود دارد، افزود: بایستی دستگاه های اجرایی استان ر این زمینه هم افزایی کنند که موضوع گردشگری سلامت به نتیجه برسد.
وی با بیان اینکه لازم است دستگاه های اجرایی همکاری لازم را در داشته باشند و نقش آفرینی کنند، خاطر نشان کرد: بایستی در این زمینه مسؤولیت پذیر باشیم چرا که موجب توسعه استان در بخش های مختلفی خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه بایستی از ظرفیت سایر دانشگاه های استان نیز در زمینه گردشگری سلامت استفاده کرد، افزود: یکی از موارد موثر، دانشجویان خارجی در حال تحصیل در دانشگاه های استان هستند که می‌توانند نقش مطلوبی در این راستا داشته باشند.
دکتر دلفان در بخشی از سخنان خود به انجام عمل های جراحی خاص در بیمارستان های مرکز استان اشاره کرد و گفت: عده‌ای از این بیماران، از استان های مختلف کشور به مراکز درمانی لرستان مراجعه می‌کنند و این موضوع می‌تواند زمینه‌ای برای ورود بیماران خارجی باشد.
وی تاکید کرد: بایستی نسبت به برندسازی نقاط قوت در استان اقدام کنیم که این موضوع می‌تواند در تحقق گردشگری سلامت موثر باشد.
وبدا لرستان _ مصطفی باقری