برگزاری مراسم روزجهانی غذا در دانشگاه علوم پزشکی لرستان
دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه با حمایت از تولید کنندگان صنایع غذایی در استان گفت:
حمایت از تولید کنندگان صنایع غذایی در استان همواره جز لاینفک برنامه های اساسی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بوده است و هدف ما استفاده از همه ظرفیت های موجود با همکاری بین بخشی دیگر ارگانها در تولید غذای سالم و با کیفیت، ارزان و فراوان ،قابل دسترس برای همگان بوده و آن را در اختیار مردم قرار دهیم.
دکتر دلفان با اشاره به نظارت همیشگی دانشگاه و اهمیت مقوله امنیت غذایی برای آحاد جامعه خاطر نشان کرد: دانشگاه مبارزه با بیماریهای ناشی از تغذیه ناسالم و حتی عوارض پرخوری ها و دیگر مسائل مرتبط با غذای سالم را به دقت و حساسیت لازم زیر نظر دارد و توانسته ایم مشکلات این حوزه را برطرف کنیم .
رئیس دانشگاه افزود: با توجه به نوع ماموریتی که دانشگاه دارد، از سرمایه گذاران صنایع غذایی استان در محور تولید تا مصرف حمایت می کنیم و هدف نهایی ما داشتن یک جامعه با دسترسی به غذای سالم است .
وی با حمایت از تولید نان سالم از طریق حمایت از کارخانه های تولید نان و نانوایی ها استان،تاکید کرد:نان سالم در حوزه تولید غذا و سلامت مردم از اهمیت بالایی برخوردار است و با نظارت مسئولین امر در دانشگاه بر کیفیت و سلامت نظارت داریم .
در این مراسم ابراهیمی معاون اقتصادی استانداری لرستان نیز مسائلی را در جهت صنایع غذایی استان، راهبردها و مشکلات و چالش ها و برنامه های پیش رو مطرح کردند .
در این مراسم از صنعتگران حوزه غذا و لوازم آرایشی بهداشتی در استان نیز تجلیل به عمل آمد.
چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳
نیما مصلح /وبدا لرستان
مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان