• 1403/04/20 - 08:55

آئین افتتاح مرکز آموزش مهارت های بالینی «استاد فقید صدیقه ندری»

مرکز آموزش مهارت‌های بالینی استاد فقید صدیقه ندری در مرکز آموزشی درمانی شهدای عشایر خرم آباد افتتاح شد.

به گزارش وبدا، مرکز مهارت‌های بالینی استاد فقید صدیقه ندری در مرکز آموزشی درمانی شهدای عشایر خرم آباد با حضور دکتر شفقت استاندار لرستان، دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه، حجت الاسلام قلندری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین توسعه و آموزشی و شماری از مدیران ستادی دانشگاه افتتاح شد.
دکتر شفقت استاندار لرستان با  تسلیت ایام عزاداری ابا عبدالله الحسین(ع) و تقدیر از تلاش های مدیریت دانشگاه گفت: با تلاش مجموعه دانشگاه، دانشجویان پزشکی و پرستاری محیط مناسبی برای مهارت‌های بالینی و آموزشی خواهند داشت.
در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت: مرکز مهارت‌های بالینی استاد فقید صدیقه ندری با هزینه ای بالغ بر ۱۱ میلیارد تومان در ۱۶ ایستگاه آموزش مهارت های بالینی و آموزشی مشتمل بر  ۸ کلاس و  ۲ سالن اجتماعات آماده خدمت به دانشجویان پزشکی و پرستاری است.
دکتر دلفان عنوان کرد: در این مرکز، آزمون های صلاحیت بالینی دانشجویان در مقاطع دکتری حرفه ای و کارشناسی پرستاری و مامایی نیز برگزار خواهد شد.
راه اندازی موزه علوم پزشکی
دکتر دلفان همچنین خاطر نشان کرد: همواره  سیر تاریخی و تاریخچه علوم پزشکی در استان لرستان را مد نظر داشته‌ایم و برای ایجاد موزه علوم پزشکی استان بستر های  مناسب را در نظر گرفته ایم.
وی گفت : به همین خاطر در نظر داریم، موزه علوم پزشکی لرستان را در یکی از سنگر های دفاع مقدس در مرکز آموزشی درمانی شهدای عشایر خرم آباد  با استفاده  تجهیزات ، استاد و ملزومات پزشکی راه اندازی کنیم.

مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان