• 1402/11/15 - 10:40
  • - تعداد بازدیدکننده: 292
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت

افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت شهری شهید رجایی شهرستان دورود

مرکز خدمات جامع سلامت شهری شهید رجایی شهرستان دورود صبح امروز با حضور دکتر زیودار استاندار لرستان، دکتر دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، فرماندار، امام جمعه و دیگر مسئولین شهرستانی با متراژ ۷۸۴ متر مربع در سه طبقه و با هزینه ای بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان هزینه ی ساخت (از ردیف اعتباری بنیاد برکت، استانی و ابلاغی وزارت بهداشت) و همچنین با یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه ی خرید تجهیزات، افتتاح شد.
با افتتاح این مرکز که جمعیتی بالغ بر ۵۷ هزار نفر را پوشش می دهد؛ زمینه ی اشتغال ۲۰ نفر فراهم گردید.
 در این مرکز خدمات جامع سلامت، واحدهای: اتاق پزشک، دندانپزشک، مامایی، تغذیه، روانشناس، آموزش، مراقبین سلامت، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، پذیرش، واکسیناسیون، ups،،اطفای حریق و ... تدارک دیده شده است.
 یکشنبه ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۲
 علی حیدری / وبدا لرستان