• 1404/07/16 - 15:06
  • - تعداد بازدید: 327
  • - تعداد بازدیدکننده: 319
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بررسی چالش های نظام ارجاع خدمات پزشکی

جلسه بررسی چالش های نظام ارجاع خدمات پزشکی در استان لرستان برگزار شد. به گزارش وبدا، صبح چهارشنبه 16 مهرماه، جلسه بررسی چالش های نظام ارجاع بیماران در استان لرستان به ریاست دکتر امیری و با حضور اعضا در سالن جلسات ستاد مرکزی برگزار گردید.

به گزارش وبدا، صبح چهارشنبه 16 مهرماه، جلسه بررسی چالش های نظام ارجاع بیماران در استان لرستان به ریاست دکتر امیری و با حضور اعضا در سالن جلسات ستاد مرکزی برگزار گردید.

دکتر امیری در این جلسه با تاکید بر اجرای نظام ارجاع در استان، اظهار داشت: ریاست جمهوری بر روی طرح نظام ارجاع تاکید ویژه دارند و بایستی به نحو احسن در استان اجرایی شود.

وی همچنین به فواید این طرح اشاره کرد و گفت: بهره‌مندی یکسان کلیه افراد جامعه از سرانه سلامت و اجرای اصل عدالت در سلامت یکی از اهداف نظام ارجاع است.

دکتر امیری یکی دیگر از اهداف نظام ارجاع را بهبود و ارتقای نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی و پاسخگویی به نیازهای جدید مردم عنوان کرد و گفت: انجام معاینات دوره‌ای و پیگیری وضعیت سلامت افراد جامعه توسط پزشکان خانواده و ثبت سوابق بیماری در پرونده الکترونیک نیز از جمله مزایای این طرح است.

در ادامه این جلسه دکتر مریم کوشکی معاون بهداشتی دانشگاه نیز به اقدامات انجام شده پیرامون این طرح در استان اشاره کرد و گفت: این طرح ابتدا در کل استان در سطح یک بیمه روستایی آغاز شد و سپس در 3 شهرستان دلفان، سلسله و ازنا ادامه یافت.

معاون بهداشتی دانشگاه به چالش های اجرایی و فنی این طرح در استان اشاره کرد و گفت: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی این طرح مهم برای عموم جامعه مورد تاکید است.

گفتنی‌ست؛ نظام ارجاع خدمات پزشکی نوعی شیوه ارائه خدمات درمانی و بهداشتی است که در آن بیماران باید طبق یک سلسله‌مراتب به مراکز درمانی مراجع کنند که شروع آن با پزشک خانواده است.

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 8173
خانم  شرافتی
مؤلف خبر

خانم شرافتی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید