• 1403/06/10 - 09:09
  • - تعداد بازدیدکننده: 166

برگزاری آزمون های جامع علوم پایه پزشکی- علوم پایه دندانپزشکی

برگزاری آزمون های جامع علوم پایه پزشکی- علوم پایه دندانپزشکی(خرم آباد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد)- پیش کارورزی (شهریور ماه 1403) در روز پنج شنبه مورخه 08 شهریور 1403 آزمون های جامع علوم پایه پزشکی- علوم پایه دندانپزشکی- پیش کارورزی همزمان با سراسر کشور در معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار گردید.

در این آزمون 195 داوطلب از دانشجویان رشته پزشکی و دندانپزشکی حضور داشتند . آزمون راس ساعت 09:00 صبح آغاز و در ساعت 12:20 پایان پذیرفت.
آزمون های علوم پایه پزشکی 93 نفر ، علوم پایه دندانپزشکی 52 نفر و پیش کارورزی پزشکی 50 نفر و در حضور داشتند.

آزمون پیش کارورزی پزشکی برای دانشجویان رشته پزشکی و به منظور حضور در دوره کارورزی و آزمون جامع علوم پایه پزشکی و دندانپزشکی نیز برای دانشجویان رشته پزشکی و دندانپزشکی جهت پایان دوره علوم پایه و ارزیابی آموزشی انجام می‌گیرد.
در واقع دانشجویان با کسب نمره قبولی در این آزمون ها، آمادگی خود را جهت حضور در مرحله ای دیگر از دوران تحصیل خود اعلام می کنند.
کلید اولیه سوالات روز یکشنبه مورخه 11-06-1403 در سایت اینترنتی sanjeshp.ir در دسترس داوطلبین قرار خواهد گرفت.

مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان

• گروه خبری : گروه های مطالب