• 1402/10/19 - 15:07
گرامیداشت شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان

برگزاری مراسم با شکوه گرامیداشت شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان و هفته مقاومت در دانشگاه

دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تسلیت سالروز شهادت سردار دل ها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و گرامیداشت حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان اظهار داشت: وظیفه داریم با تمام وجود از انقلاب اسلامی و آرمان‌ها و ارزش‌های اصیل آن و سرزمینمان دفاع کنیم و با برگزاری این گونه برنامه های فرهنگی علاوه بر گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان بالاخص شهید حاج قاسم سلیمانی، غیرت خود را در پاسداشت یاد و خاطره شهیدان و ادامه راه نورانی شان به جهانیان نشان بدهیم.

دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تسلیت سالروز شهادت سردار دل ها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و گرامیداشت حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان اظهار داشت: وظیفه داریم با تمام وجود از انقلاب اسلامی و آرمان‌ها و ارزش‌های اصیل آن و سرزمینمان دفاع کنیم و با برگزاری این گونه برنامه های فرهنگی علاوه بر گرامیداشت  یاد و خاطره شهیدان بالاخص شهید حاج قاسم سلیمانی،  غیرت خود را در پاسداشت یاد و خاطره شهیدان و ادامه راه نورانی شان  به جهانیان نشان بدهیم.
در ادامه سردار باقری نیز با تسلیت ایام شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان به تشریح شاخص ها و  ابعاد شخصیت انقلابی شهید سلیمانی پرداخت و گفت : دشمنان از اربعینی دیگر در هراسند چرا که می دانند بنا بر فرمایشات امام (ره) راه قدس از کربلا می گذرد و به همین خاطر حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان را به جود آوردند .
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع)لرستان افزود: شهید سلیمانی در سایه ایمان به خدا، صداقت، جهاد با نفس،  و تحت هدایت های مقام معظم رهبری مدظله‌العالی
به یک مکتب تبدیل شد .
سردار باقری تصریح کرد: شهید سلیمانی علاوه براینکه یک فرمانده بی نظیر بود، یک اسطوره است و مردم داری و ولایت پذیری شهید سلیمانی باعث خشم دشمنان شده بود.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان بیان داشت: شهید  حاج قاسم سلیمانی تابع ولایت بود و تکلیف شناسی و وظیفه شناسی و توجه به کرامت انسانها از بهترین شاخصه های ابعاد شخصیتی وی بود.
سردار باقری با بیان نگاه هوشمندانه حضرت امام  و رهبر انقلاب اسلامی در مسائل سیاسی جهان بیان داشت: امروز دشمنان اعتراف کرده اند که هرچه طراحی و برنامه ریزی می کنند با یک سخنرانی از مقام معظم رهبری،نقش بر آب می‌شود و شهید سلیمانی سرباز سرافراز مکتب امامین انقلاب اسلامی بود .
وی گفت: اتفاقات اخیر تروریستی گلزار شهدای کرمان یک صدم از توطئه هایی است که دشمنان برنامه ریزی می کنند، اما هوشیاری مردم از ابتدای انقلاب تا کنون  همه نقشه های شیطانی  آنان را خنثی کرده است .
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع)لرستان با تقدیر از دکتر بهرام دلفان  رئیس دانشگاه بواسطه ی اقدامات اردوهای جهادی موثر  بسیج جامعه پزشکی در منطقه تشکن شهرستان چگنی و دیگر مناطق لرستان بالاخص اقدامات تخصصی پزشکی خواهان استمرار اینگونه اردوهای جهادی شد .
به گزارش خبرنگار وبدا لرستان:سرهنگ پاسدار مصطفی امیری مسئول بسیج جامعه پزشکی لرستان، سردار باقری  را در این مراسم همراهی می‌کرد.
این مراسم با نوحه سرایی و سینه زنی به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان و هفته مقاومت، به پایان رسید.
���� سه شنبه ۱۹ دیماه ۱۴۰۲
✍️ عزیز کلهر  / وبدا لرستان