• 1402/11/04 - 13:23
بررسی مسائل و مشکلات گروه زنان

برگزاری نشست بررسی مسائل و مشکلات گروه زنان

نشست برسی مسائل و مشکلات گروه زنان و زایمان دانشگاه صبح امروز به ریاست دکتر دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و با حضور معاونین درمان و آموزشی، پزشکان متخصص زنان و کارشناسان حوزه ی درمان به منظور ارائه ی راهکارهای لازم برای کاهش میزان سزارین، به خصوص شکم اولی ها برگزار شد.

در این نشست دکتر دلفان برخورد با متخلفان در هر رده ی را مهم دانست و گفت: با همکاری معاونت درمان، مدیر گروه زنان و کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه و در راستای ارائه ی خدمات سلامت مطلوب تر به بیماران، می توان نظارت ها را بیشتر کرد تا حساب کار دست افراد خاطی بیاید.
 در ادامه دکتر بیرانوند معاون درمان دانشگاه، سهمیه استان در جذب پزشکان متخصص زنان و زایمان را محدود دانست و گفت: ما موظف هستیم که میزان سزارین ها، بخصوص شکم اولی ها (نخست زا ها) را کاهش بدهیم و با توجه به سهمیه محدود استان، امسال توانستیم چندین نفر پزشک متخصص زنان و زایمان را جذب کنیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان، نظارت بر کار بیمارستان ها را به صورت نظارت مستقیم توسط معاونت درمان و توسط کارشناسان نظارت این حوزه، مستقر در بیمارستان ها در سطح استان دانست و بر ثبت مشخصات بیماران در سامانه ی باروری سالم که نیاز به غربالگری دارند؛ تاکید کرد.
 خانم دکتر غفارزاده متخصص زنان و زایمان و مدیر گروه زنان دانشگاه با بیان اینکه مشکل خاصی در این خصوص پیش نیامده است؛ گفت: این را با افتخار می گویم که ۱۸ سال است که شاهد ارائه ی خدمات سلامت مطلوبی به بانوان در بعد آموزشی و درمانی، به ویژه در بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد به زنان هستیم.
 چهارشنبه چهارم بهمن ماه ۱۴۰۲
 علی حیدری / وبدا لرستان