• 1403/01/21 - 15:13

برگزاری نشست هماهنگی برپایی بیمارستان صحرایی

نشست هماهنگی برپایی بیمارستان صحرایی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، مسئول بسیج جامعه پزشکی استان و دیگر مسئولین دانشگاه در راستای چگونگی ارائه ی خدمات سلامت به مردم شریف استان برگزار شد.

به مناسبت هفته سلامت و در جهت برقراری عدالت در ارائه ی خدمات بهداشتی و درمانی، اولین بیمارستان صحرایی در سال ۱۴۰۳ در استان، در بخش میربک شهرستان دلفان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، سازمان بسیج جامعه پزشکی و با مشارکت تیپ جهادی ۱۲ مستضعفین لرستان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی  (ره) در هفتم اردیبهشت ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
در این بیمارستان یک روزه کلیه خدمات تخصصی و فوق تخصصی پزشکی، دندانپزشکی، خدمات سونوگرافی، آزمایشگاه، اپتومتری و خدمات مشاوره‌ای بهداشتی و روانشناسی به صورت رایگان ارائه می شود.
 سه شنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۳
 سارا گله دار / خبرنگار وبدا لرستان