• 1402/11/09 - 09:15

برگزاری نشست کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو

نشست کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو به ریاست دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان و با حضور معاونین غذا و دارو، درمان، آموزشی و بهداشتی دانشگاه، روسای سازمان های بیمه گر، رئیس بیمارستان کوهدشت و دیگر اعضای این کمیته، برگزار شد .

نشست کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو به ریاست دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان و با حضور معاونین غذا و دارو، درمان، آموزشی و بهداشتی دانشگاه، روسای سازمان های بیمه گر،  رئیس بیمارستان کوهدشت و دیگر اعضای این کمیته، برگزار شد .
در این نشست که پزشکان متخصص و عمومی و نمایندگان سازمان های بیمه گر نیز حضور داشتند؛ در خصوص میزان مصرف برخی داروها در بیمارستان های استان و همچنین تجویز آنتی بیوتیک در سطح مراکز درمانی بر اساس آخرین دستورالعملها، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و پیشنهادات لازم در خصوص نحوه ی تجویز منطقی دارو توسط پزشکان ارائه گردید.
دکتر دلفان تجویز منطقی دارو را یک شاخص جهانی دانست و گفت: باید نسخه نویسی پزشکان بر اساس شاخص های جهانی باشد و با تجویز منطقی دارو، می‌توان میزان مصرف اقلام دارویی را کنترل کرد و با اشراف کامل، به سمت و سوی تجویز و مصرف منطقی اقلام دارویی در استان رفت.
وی افزود: سعی شود تجویز و مصرف داروهای آنتی بیوتیک به میانگین های جهانی و کشوری نزدیکتر شود تا سطح  عارضه های دارویی کمتر شود.
به گزارش خبرنگار وبدا لرستان: این نشست علاوه بر اینکه مصوبات مهمی که در پی داشت ، نسخ ۲۰ نفر از پزشکان عمومی و متخصص استان هم مورد بررسی قرار گرفت .
���� یکشنبه ۸بهمن ماه ۱۴۰۲
✍️ عزیز کلهر  / وبدا لرستان