• 1403/11/01 - 13:45
  • - تعداد بازدید: 27
  • - تعداد بازدیدکننده: 27
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

در جلسه ی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی لرستان مطرح شد؛

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: سیستم برق دوسویه بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد به زودی تکمیل می شود. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، دکتر بهرام دلفان سی ام دی ماه در جلسه ی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه با رویکرد ساماندهی زیرساخت های بحران بیمارستان های استان، عنوان کرد: سیستم برق دوسویه یکی از حیاتی ترین زیرساخت های بحرانی در بیمارستان ها بوده و با اولویت بندی، اعتبار لازم برای تکمیل این زیرساخت در بیمارستان شهید رحیمی اختصاص پیدا کرد. وی با اشاره به این که ایجاد سیستم برق دوسویه در دستور کار برای تمامی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: سیستم برق دوسویه بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد به زودی تکمیل می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، دکتر بهرام دلفان سی ام دی ماه در جلسه ی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه با رویکرد ساماندهی زیرساخت های بحران بیمارستان های استان، عنوان کرد: سیستم برق دوسویه یکی از حیاتی ترین زیرساخت های بحرانی در بیمارستان ها بوده و با اولویت بندی، اعتبار لازم برای تکمیل این زیرساخت در بیمارستان شهید رحیمی اختصاص پیدا کرد.
وی با اشاره به این که ایجاد سیستم برق دوسویه در دستور کار برای تمامی بیمارستان های استان قرار دارد اظهار کرد: با توجه به روند پیشرفت ایجاد این زیرساخت در بیمارستان های استان، بیمارستان شهدای هفت تیر دورود در اولویت بعدی ما قرار دارد.
رئیس دانشگاه با اشاره به این موضوع که تا کنون بیمارستان های شهدای عشایر خرم آباد و شهید ولیان الیگودرز به سیستم برق دوسویه مجهز شده اند، تأکید کرد: با تجهیز بیمارستان ها به سیستم برق دوسویه، هیچ گونه دغدغه ای برای قطعی برق و وقفه در امورات درمانی بیماران در هر شرایطی وجود نخواهد داشت.
دکتر دلفان ساماندهی ژنراتورهای برق در ستاد دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان سراسر استان را یکی دیگر از رویکردهای مهم مدیریت بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه برشمرد و گفت: شناسنامه تمامی ژنراتورها در ستاد و واحدهای تابعه دانشگاه به زودی تدوین و برنامه های منظم تری نسبت به گذشته برای پایش این دستگاه ها به ویژه در روزهای تعطیل با هماهنگی مدیریت فنی، دفتر نگهداشت و مدیریت پدافند غیرعامل دانشگاه تنظیم می شود.
وی همچنین از مکاتبه با اداره کل صمت و شرکت شهرک های صنعتی برای معرفی موقعیت صنایع پرخطر استان خبر داد و ابراز کرد: با شناسایی موضع این صنایع می توان تدابیر لازم برای استقرار پایگاه های اورژانس و مراکز حمایتی بهداشتی درمانی در شرایط بحرانی را اتخاذ کرد.
ساماندهی و رفع نواقص سیستم های اطفا حریق در بیمارستان ها، افزایش دوربین های امنیتی در مراکز درمانی، ساماندهی و تعمیر آمبولانس های معیوب و ایجاد سیستم فایروال ذخیره برای پشتیبانی از ساختار اتوماسیون دانشگاه از دیگر موارد مطرح شده در جلسه ی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه بودند.
در این جلسه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، سرپرست معاونت درمان، مدیر بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه، مدیران ستادی، روسای شبکه های بهداشت و درمان و بیمارستان های سراسر استان حضور داشتند.

➖خبر: کاظمی زهابی
➖عکس: علی حیدری

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 5288
کلمات کلیدی
خانم  شرافتی
مؤلف خبر

خانم شرافتی