لیست اخبار صفحه :165
بازدید دکتر ابوطالب شفقت استاندار لرستان از ابر پروژه بیمارستانی ۶۱۵ تختخوابی نیایش خرم آباد

بازدید دکتر ابوطالب شفقت استاندار لرستان از ابر پروژه بیمارستانی ۶۱۵ تختخوابی نیایش خرم آباد

دکتر ابوطالب شفقت استاندار لرستان با همراهی دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه با حضور در سایت ابر پروژه بیمارستانی نیایش از بخش های مختلف آن بازدید کرد و از نزدیک علاوه بر روند ساخت بیمارستان نیایش با پروژه های دیگر مجتمع دانشگاهی پردیس کمالوند آشنا شد .

 صورتحساب مالی دانشگاه برای دومین سال متوالی مطلوب ارزیابی شد

صورتحساب مالی دانشگاه برای دومین سال متوالی مطلوب ارزیابی شد

دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در اولین نشست هیات امنا این دانشگاه در سال ۱۴۰۳، وضعیت صورتحساب مالی دانشگاه را برای دومین سال مالی مطلوب اعلام کرد و گفت: کسب این عنوان منصفانه، یک موفقیت برای دانشگاه علوم پزشکی لرستان محسوب می شود.

کسب عنوان مقبولیت، همچنان ادامه دارد

کسب عنوان مقبولیت، همچنان ادامه دارد

دکتر ابراهیم گلمکانی نماینده وزیر و دبیر هیات های امنا مجامع وشوراها، تداوم روند مقبولیت در صورتحساب های مالی دانشگاه علوم پزشکی لرستان را یک روند مقبول و امیدوار کننده عنوان کرد و گفت: نشست هیات امنا دانشگاه علوم پزشکی لرستان، یک نشست خوبی بود و مطابق گزارش عملکردی که ارائه شد و مورد بررسی اعضا قرار گرفت و همچنین با توجه به صورتحساب های مالی این دانشگاه که مقبول اعلام گردید؛ یک روند متوالی و رو به رشدی را شاهد هستیم.

رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در لرستان مطلوب است

رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در لرستان مطلوب است

استاندار لرستان با اشاره به اینکه ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در استان در دولت سیزدهم بهره برداری شده است افزود: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این روند مطلوب است.