• 1402/10/19 - 14:51
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد:

غربالگری ۸۸ درصد جامعه هدف در اجرای طرح پویش ملی غربالگری فشار خون بالا و دیابت

دکتر بهرام دلفان در مصاحبه تلفنی با واحد خبر صدا و سیمای کشور از غربالگری یک میلیون نفر جمعیت هدف خبر داد و گفت: از جمعیت یک و ۱۳۶ هزار نفری استان که تحت پوشش غربالگری و پویش ملی قرار دارند؛ حدود یک میلیون نفر عربالگری شده اند که ۸۸ درصد جمعیت گروه هدف را شامل می شود.

دکتر دلفان افزود: از این تعداد ۱۸۱ هزار نفر مشکوک به پیش فشاری و ۵۷ هزار نفر نیز مشکوک به پیش دیابتی اند.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت: تا این لحظه، ۱۹ هزار نفر مشکوک به فشار خون بالا و هشت هزار و ۳۸۰ نفر نیز مشکوک به دیابت ثبت شده اند و تا انتهای اجرای طرح که سی ام دیماه می باشد این کار ادامه دارد.
 دکتر دلفان بیان داشت: پس از پایان پویش غربالگری، روند کار ادامه دارد و با افراد مشکوک تماس گرفته می شود تا با انجام  آزمایشات تکمیلی خود، روند درمان و دریافت داروی بیماران  به منظور کنترل بیماری و کاهش آن، اقدام شود.
���� گفتنی است؛ مراحل غربالگری فشار خون بالا و کنترل دیابت در ۹۲۲ مرکز و پایگاه سلامت در سطح استان لرستان توسط کارشناسان مربوطه در حال اجراست و چندین پایگاه سیار نیز با حضور در ادارات و دستگاه های اجرایی و شرکت های مختلف استان، درگیر  اجرای طرح پویش ملی اند.
 سه شنبه ۱۹ دیماه ۱۴۰۲
✍️ علی حیدری / وبدا لرستان