• 1403/05/28 - 11:40

قابل توجه داوطلبین اولین آزمون خاص معلولین

قابل توجه داوطلبین اولین آزمون خاص معلولین

ضمن آرزوی موفقیت برای آن دسته از داوطلبین محترمی که به مرحله بررسی مدارک راه یافته به آگاهی می رساند فرایند بررسی مدارک روزهای سه شنبه و چهارشنبه 30 و 31 مرداد ماه از ساعت 8 الی 12 انجام خواهد شد.

داوطلبین می بایست در زمان اعلام شده، با مد ارک ذکر شده ذیل شخصاٌ به آدرس: خرم آباد-میدان شهید انوشیروان رضایی ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان لرستان ،ساختمان شماره 1 ، طبقه همکف کارگزینی ستاد جهت تحویل مدارک مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز :

1-پرینت کارنامه که بر اساس آن داوطلب مجاز به معرفی بررسی مدارک شناخته شده است.

2-اصل و تصویر تمامی صفحات شناسنامه

3-اصل و تصویر کارت ملی (دوطرف)

تذکر : در مواردی که کارت ملی جدید تحویل نگردیده ،ارائه برگه رسید کارت ملی الزامی است .

4-اصل و تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه همسر و فرزندان (در صورت تاهل)

5-عکس 4×3 (4 قطعه) پشت نویسی شده مشخصات سجلی.

6-یک عدد پوشه

7-اصل گواهی از اداره کل بهزیستی با ذکر نوع معلولیت

8-اصل و تصویر کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم به صورت پشت و رو(ویژه آقایان)

9-اصل و تصویر پایان یا معافیت از قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان (مدارک بهداشتی درمانی)

10-اصل و تصویر مدارک تحصیلی مورد نیاز مندرج در آگهی و یا گواهی فراغت از تحصیل و یا گواهینامه موقت تحصیلی

11-گواهی اشتغال به کار مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان ،با ذکر تاریخ شروع و پایان طرح

تذکر:1-اسامی پذیرفته شدگان نهایی ،متعاقباٌ پس از بررسی مدارک و سایر مراحل اداری از طریق جهاد دانشگاهی اعلام خواهد شد بدیهی است تحویل مدارک به منزله استخدام نمی باشد.

2-عدم مراجعه در زمان مقرر یا ناقص بودن مستندات به منزله انصراف تلقی شده و اولویت متقاضی کان لم یکن تلقی می گردد .

3-چنانچه در فرایند بررسی مدارک،شرایط عمومی استخدام داوطلبین احراز نگردد یا به دلیل کافی نبودن مستندات از جمله سوابق مربوط به معلولیت امتیازات مربوط به جوانی جمعیت و ... امتیازات مکتسبه نسبت به سایر داوطلبین کاهش یابد ، فرد از ادامه مراحل استخدامی حذف شده و نفرات جدید جهت تحویل مدارک دعوت خواهند شد.

12-مدارک مورد نیاز جهت تائید امتیاز بومی شهرستان (صرفاٌ ویژه داوطلبانی که در فرم خود اظهاری خود را مشمول این امتیاز دانسته اند).

الف) شهرستان محل تولد مندرج در شناسنامه داوطلب با شهرستان مورد تقاضا یکی باشد.

ب)سکونت داوطلب به مدت حداقل ده سال با ارائه استشهاد محلی (براساس فرم مندرج در دفترچه راهنما)ممهور به مهر فرمانداری یا نیروی انتظامی (پایگاه یا کلانتری محل) احراز گردد.

تبصره: به منظور احراز این بند،یکی از مستندات زیر لازم است :

1-داشتن سابقه تحصیلی در مقاطع ابتدایی، راهنمایی یا دبیرستان در شهرستان مورد تقاضا مورد تائید اداره آموزش و پرورش شهرستان مربوطه

2-گواهی اشتعال به کار رسمی ،پیمانی و قراردادی در بخش دولتی و عناوین مشابه در بخش خصوصی به همراه سوابق بیمه پردازی

• گروه خبری : اطلاعیه‌ها

فایل ها