• 1403/06/07 - 09:48
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان:

مجتمع آموزش عالی سلامت دورود به دانشکده پرستاری ارتقاء یافت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از ارتقاء مجتمع عالی سلامت دورود به دانشکده پرستاری خبر داد.

دکتر بهرام دلفان در گفتگو با وبدا و با بیان این خبر، اظهار داشت: با تلاش های صورت گرفته مجموعه مدیریتی دانشگاه، نماینده شهرستان دورود در مجلس شورای اسلامی و با رای شورای گسترش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجتمع عالی سلامت شهرستان دورود به دانشکده پرستاری ارتقاء یافت
وی افزود: دانشکده پرستاری دورود در حال حاضر ۳ رشته فعال در مقطع کارشناسی پرستاری، کارشناسی بهداشت عمومی و کارشناسی فوریت های پزشکی دارد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان همچنین یادآور شد: درآذر ماه سال 1393 مجوز راه اندازی مجتمع آموزش عالی سلامت توسط شورای گسترش آموزش پزشکی صادرگردید  که این مجتمع آموزشی دارای فضای فیزیکی با زیربنای 1600 متر مربع شامل 7 کلاس آموزشی هوشمند، چهار آزمایشگاه، کتابخانه و...است.

خبر: مصطفی باقری

مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان