• 1403/02/31 - 08:04

مراسم معارفه ریاست دانشکده دندانپزشکی انجام شد

امروز 30 اردیبهشت ماه با حضور دکتر یحیی بهاروند معاونت محترم آموزشی دانشکده دندانپزشکی و دکتر مهرداد غلامی مدیریت محترم آموزشی مراسم معارفه دکتر رازانی صورت گرفت.

در این مراسم دکتر بهاروند ضمن تشکر از زحمات دکتر کامران آزادبخت ریاست پیشین دانشکده دندانپزشکی و تبریک به دکتر رازانی در خصوص ارتقا علمی هرچه بیشتر دانشکده دندانپزشکی تاکید کرد و آموزش دانشجویان به بهترین شکل ممکن را امر مهم تلقی کرد و حرکت به این سمت برای دانشکده ها را ملزم دانستند.
در ادامه دکتر رازانی ریاست دانشکده دندانپزشکی ضمن تشکر از دکتر کامران آزادبخت ریاست پیشین دانشکده دندانپزشکی با عنوان این موضوع که دانشکده دندانپزشکی برای ارتقا دانشجویان تمام تلاش خود را خواهد کرد و افزایش قبولی دانشجویان دستیاری برای این مجموعه در الویت قرار خواهد گرفت.
دکتر رازانی در ادامه به این موضوع پرداختند که جذب هیئت علمی برای دانشکده دندانپزشکی و افزایش سالانه این اساتید به ارتقا آموزش و پژوهش دانشجویان دانشکده دندانپزشکی بسیار کمک می کند.

روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی