• 1403/03/13 - 14:13
جلسه قرارگاه کرامت

نخستین جلسه قرارگاه کرامت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد

به گزارش وبدا، ظهر یکشنبه دوازدهم خرداد ١۴٠٣، نخستین جلسه قرارگاه کرامت دانشگاه علوم پزشکی لرستان به ریاست دکتر بهرام دلفان و با حضور اعضا در سالن جلسات ستاد مرکزی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر مهناز مردانی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، اهداف و عناوین  آیین نامه این قرارگاه را تشریح کرد.
در ادامه این جلسه، دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان هدف کلی این قرارگاه را رعایت حقوق بیماران و مراجعین عنوان کرد و گفت: رفتار مناسب با بیماران و مراجعین در مراکز دانشگاه دارای اولویت است.
وی با تاکید بر اینکه ارائه خدمات به مردم بایستی همراه با رفتار حرفه‌ای باشد، افزود: کمیته های مرتبط بایستی این مهم را رصد کنند و نسبت به اجرایی شدن آن اهتمام داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین قلندری مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز طی سخنانی به موضوع اجرایی کیفی آیین نامه طرح انطباق در محیط‌های بهداشتی درمانی تاکید کرد.
دکتر علی فرهادی معاون توسعه دانشگاه نیز در این جلسه بر لزوم حمایت از طرح های فرهنگی در راستای این قرارگاه تاکید کرد.
در ادامه، اعضای این جلسه نکاتی را در زمینه اجرایی شدن طرحها و بندهای آیین نامه قرارگاه کرامت را بیان کردند.
 وبدا لرستان _ مصطفی باقری
مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان