• 1403/08/12 - 09:03
  • - تعداد بازدید: 67
  • - تعداد بازدیدکننده: 64
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری مراسم روزجهانی غذا در دانشگاه علوم پزشکی لرستان

دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه با حمایت از تولید کنندگان صنایع غذایی در استان گفت:

حمایت از تولید کنندگان صنایع غذایی در استان همواره جز لاینفک برنامه های اساسی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بوده است و هدف ما استفاده از همه ظرفیت های موجود با همکاری بین بخشی دیگر ارگانها در تولید غذای سالم و  با کیفیت، ارزان و فراوان ،قابل دسترس برای همگان بوده و آن را در اختیار مردم قرار دهیم.
دکتر دلفان با اشاره به نظارت همیشگی دانشگاه و اهمیت مقوله امنیت غذایی برای آحاد جامعه خاطر نشان کرد: دانشگاه مبارزه با بیماریهای ناشی از تغذیه ناسالم و حتی عوارض پرخوری ها و دیگر مسائل مرتبط با غذای سالم را به دقت  و حساسیت لازم زیر نظر دارد و توانسته ایم مشکلات این حوزه را برطرف کنیم .
رئیس دانشگاه افزود: با توجه به نوع ماموریتی که دانشگاه دارد، از سرمایه گذاران صنایع غذایی استان در محور تولید تا مصرف حمایت می کنیم و هدف نهایی ما داشتن یک جامعه با دسترسی به غذای سالم‌ است .
وی با حمایت از تولید نان سالم از طریق حمایت از کارخانه های تولید نان و نانوایی ها استان،تاکید کرد:نان سالم  در حوزه تولید غذا و سلامت مردم از اهمیت بالایی برخوردار است و با نظارت مسئولین امر در دانشگاه بر کیفیت و سلامت نظارت داریم .

در این مراسم ابراهیمی معاون اقتصادی استانداری لرستان نیز مسائلی را در جهت صنایع غذایی استان، راهبردها و مشکلات و چالش ها و برنامه های پیش رو مطرح کردند .
در این مراسم از صنعتگران حوزه غذا و لوازم آرایشی بهداشتی در استان نیز  تجلیل به عمل آمد.

 چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳
 نیما مصلح /وبدا لرستان

مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 4187
کلمات کلیدی
خانم  شرافتی
مؤلف خبر

خانم شرافتی