حضور دکتر امیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در مرکز جامع سلامت اسدآبادی
تبریک به بانوان شاغل در این مرکز به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن
حضور دکتر امیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در مرکز جامع سلامت اسدآبادی و تبریک به بانوان شاغل در این مرکز به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن
به مناسبت سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان به همراه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاون بهداشت، با حضور در مرکز جامع سلامت اسدآبادی، از بانوان شاغل در این مرکز تجلیل کردند.
در این برنامه که با هدف پاسداشت مقام والای زن و قدردانی از تلاشهای ارزنده بانوان برگزار شد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ضمن تبریک این مناسبت فرخنده، نقش مؤثر و بیبدیل بانوان در ارتقای سلامت جامعه را بسیار حائز اهمیت دانست و از خدمات صادقانه آنان تقدیر کرد.
همچنین مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به سیره حضرت فاطمه زهرا (س)، ایشان را الگوی کامل برای زنان مسلمان دانست و بر ضرورت تکریم و حمایت از بانوان، بهویژه در عرصههای خدمترسانی به مردم، تأکید کرد.
در پایان این دیدار، با اهدای گل از زحمات و تلاشهای بانوان شاغل در مرکز جامع سلامت اسدآبادی قدردانی به عمل آمد.
خبر و عکس: مصطفی باقری
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
نظر دهید