• 1405/07/25 - 13:17
  • - تعداد بازدید: 18
  • - تعداد بازدیدکننده: 18
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست بررسی چالش ها و مشکلات اورژانس پیش بیمارستانی استان

طی نشستی که با حضور رئیس اورژانس کشور به اتفاق تیم همراه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان و دیگر مسئولین دانشگاهی برگزار شد؛ دکترسرور معاون فنی اورژانس کشور گزارشی از نتایج بازدید سه روزه تیم فنی و کارشناسی این سازمان را ارائه داد و گفت: استهلاک آمبولانس ها در لرستان بالاست و در این شرایطی که اورژانس استان باید چابک تر از قبل باشد؛ اکثر آمبولانس هایش بخاطر کوهستانی بودن منطقه دچار فرسودگی شده اند.

طی نشستی که با حضور رئیس اورژانس کشور به اتفاق تیم همراه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان و دیگر مسئولین دانشگاهی برگزار شد؛ دکترسرور معاون فنی اورژانس کشور گزارشی از نتایج بازدید سه روزه تیم فنی و کارشناسی این سازمان را ارائه داد و گفت: استهلاک آمبولانس ها در لرستان بالاست و در این شرایطی که اورژانس استان باید چابک تر از قبل باشد؛ اکثر آمبولانس هایش بخاطر کوهستانی بودن منطقه دچار فرسودگی شده اند.

 معاون فنی اورژانس کشور با بیان اینکه اقدامات خوبی در اورژانس استان صورت گرفته است؛ گفت: اقدامات خوبی در اورژانس استان صورت گرفته و بازدیدهای موردی ما که دوره است؛ از همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور اینگونه است که از همه ی دانشگاه ها بازدیدهایی به منظور بررسی چالش ها و مشکلات اورژانس کشور و در سطح استان ها، انجام می شود.

 وی هدف از این بازدیدها را، تقویت حوزه سلامت و اورژانس دانست و گفت: نتایج این بازدید ها طی نشستی به سمع و نظر روسای دانشگاه ها و رئیس مجموعه رسانده می شود تا ماحصل این اطلاع رسانی ها، منتج به حل و فصل مشکلات اورژانش پیش بیمارستانی و ارتقا شاخص های آن بشود.

 وی از آمادگی خوب تیم های فوریتی استان خبر داد و گفت: با توجه به کمبودهایی که در سطح پایگاه های اورژانس جاده ای وجود دارد؛ اما با این حال، پایگاه های استان دارای نیروهایی فعال و تیم هایی آماده به خدمت هستند که با دل و جان کار می کنند.

 وی افزود: نیاز است که برای همکاران فوریت های پزشکی، کلاس های آموزشی به صورت دوره ای برگزار شود.

 وی در بحث بهبود ارتباطات در نقاط کور، بیان داشت: نسبت به بررسی ارتباطات راهبردی شبکه مخابرات و بحث یو پی اس ها (UPS)، برای برقراری یک ارتباط موثر، این قضیه به جد پیگیر شود و شاید یکی از دلایل کاهش ارتباطات، بخاطر بحث یو پی اس ها و نبود آنتن دهی باشد.

 دکتر سرور از امکان استفاده از نرم افزارهای رصد لحظه ای خبر داد و گفت: با بررسی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی می توان در جریان هر حادثه و اتفاقی قرار گرفت و با کمک ساختارهای منسجم، یک مدیریت کارآمد را برای ارتقا شاخص ها ایجاد کرد و به آمار و اطلاعات دقیق تری نیز دسترسی پیدا کرد.

 وی از افزایش وقوع حوادث ترافیکی و انتقالی ها نسبت به قبل، در سطح استان خبر داد که زنگ خطری است و باید آن را به جد پیگیری کرد.

 وی در بحث حوادث ترافیکی کشور، گفت: ۴۰ درصد تصادفات در جاده ها و ۶۰ درصد آن در شهرها رخ می دهد و در بحث تصادفات منجر به فوت، ۶۰ درصد آن در جاده ها و ۴۰ درصد دیگرش در شهرها رخ می دهد که عمده دلیل آن شدت حادثه در جاده هاست که نسبت به این قضیه، بابد فکری اساسی کرد.

 در جمع بندی این موضوع، دکتر میعادفر رئیس اورژانس کشور، جایگاه اورژانس را بسیار مهم دانست و گفت: از نظر ارتباطات و جایگاهی که اورژانس دارد، وضعیت به گونه ای است اکثر مردم از ارائه ی خدمات اورژانس راضی اند و ۹۵ درصدشان از همکاران فوریت ما در ۱۱۵ تشکر می کنند.

 دکتر میعادفر ضمن تشکر از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گفت: دکتر صفدری رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان، ارتباط خوبی با همکارانش دارد و این ارتباط از روی دلسوزی است و همین ارتباط خوب نیز باعث می شود که همکاران فوریت با انگیزه کار کنند.

 وی در بحث رفاهیات پرسنلی گفت: توجه به رفاهیات نیروهای فوریت و پرسنل ۱۱۵، یک امر حیاتی است و با تشکیل صندوق رفاهیات در راستای کمک های رفاهی و مالی به خانواده فوریت های پزشکی استان، این کار می تواند راهگشا باشد.

 دکتر میعادفر قول کمک دو میلیارد تومانی اورژانس کشور به این صندوق داد و گفت: برای تشکیل صندوق رفاهیات پرسنل ۱۱۵ و کمک مالی به خانواده های این عزیزان، دانشگاه اعتباری را در نظر بگیرد و روی کمک دو میلیارد تومانی سازمان اورژانس کشور نیز حساب باز کند که بخشی از دغدغه های همکاران را کاهش می دهد. 

 دکتر میعادفر بر پرداخت به موقع مطالبات پرسنل فوریت ها تاکید کرد و گفت: نسبت به معیشت همکاران جدی باشید و سعی کنید پرداخت هایشان به موقع باشد و در بحث تغذیه و تهیه لباس مناسب نیز پیگیر دیگر موضوعات باشید.

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 11465
کلمات کلیدی
خانم  شرافتی
مؤلف خبر

خانم شرافتی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید