برگزاری نشست بررسی وضعیت آرد کامل و نان سالم
نشست هماهنگی بررسی وضعیت آرد کامل و نان سالم استان به منظور بررسی میزان درصد سبوس آرد کامل و انواع آزمایشات مربوطه در سطح کارخانه و عرضه، عصر امروز به ریاست دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان و با
نشست هماهنگی بررسی وضعیت آرد کامل و نان سالم استان به منظور بررسی میزان درصد سبوس آرد کامل و انواع آزمایشات مربوطه در سطح کارخانه و عرضه، عصر امروز به ریاست دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان و با حضور معاون بهداشت دانشگاه، مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیر کل غله استان، مدیر اداره نظارت معاونت غذا و دارو، مدیر روابط عمومی دانشگاه و مسئول دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، برگزار شد.
در این نشست بر رصد، پایش و نظارت مستمر نانوایی ها در سطح استان و کنترل و آزمایش آرد کامل در کارخانه و در زمان عرضه، به منظور تحویل آرد کامل و نان سالم به مردم با کمترین میزان انحراف و بررسی مستمر آن، تاکید شد.
همچنین مقرر شد که به صورت دوره ای از آرد کامل در محل کارخانه و در نانوایی ها (به صورت تصادفی) آزمایشاتی به عمل آید و با توجه به نوع آرد تولیدی، درصد سبوس آن و کارخانه ای که آرد کامل را تولید کرده است؛ مورد پایش و نظارت قرار گیرند و نتایج آن ها نیز اطلاع رسانی شود.
شنبه ششم بهمن ماه ۱۴۰۳
علی حیدری / وبدا لرستان