پیام تبریک
پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان به مناسبت فرارسیدن روز جهانی غذا
بسمه تعالی
بی تردید تغذیه و رژیم غذایی افراد، یکی از ارکان حیاتی و اصلی سلامت جامعه است.
سلامت اقشار جامعه در گروه های سنی مختلف به ویژه کودکان و مادران باردار ارتباط بسیار مهمی با کمیت و کیفیت مصرف روزانه مواد غذایی دارد.
بر این اساس، اهمیت تولید و توزیع مواد غذایی با کیفیت، توسط مولدان محصولات و ناظرین بر عرضه ی سالم آن در جامعه واضح و مبرهن می شود.
فرارسیدن روز جهانی غذا فرصت مغتنمی است که بتوان ارزش های والای غذای سالم و نقش دست اندرکاران سلامت غذا را ارج نهاد.
در این راستا این روز مهم در تقویم سلامت را به تمامی همکارانم در معاونت های مختلف و واحدهای سلامت تغذیه تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
امیدوارم در برنامه ی ترویج فرهنگ غذای سالم به عنوان یکی از سیاست های مهم حوزه ی سلامت همواره موفق و موید باشید.
دکتر جلال الدین امیری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
نظر دهید