• 1404/01/17 - 09:53
  • - تعداد بازدید: 56
  • - تعداد بازدیدکننده: 56
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
اطلاع رسانی

رعایت و حفظ حریم خصوصی گیرندگان خدمت

00:00
00:00
دانلود
  1. -          کلیه خدمات بهداشتی درمانی با احترام به حفظ حریم خصوصی گیرنده خدمت (حق خلوت و رعایت اصل رازداری) توسط پرسنل ارائه می شود .
  2. -          تمام امکانات لازم جهت تضمین حفظ حریم خصوصی گیرندة خدمت توسط مسئول تدارکات فراهم می شود .
  3. -          در همة بخش ها به خصوص بخش های مراقبت ویژه، استفاده از پرسنل همگن برای ارائة خدمات به بیماران ) به ویژه بانوان( در صورت درخواست بیمار، امکانپذیر می باشد. )با رعایت این اصل که استفاده از پرسنل همگن، نباید مانعی برای کمک رسانی فوری به گیرندة خدمت و مصدومین باشد
  4. -          در بخش های بالینی و پاراکلینیک و اتاق عمل ، از پوشانده شدن مناطقی از بدن گیرندة خدمت که درمراحل تشخیصی و درمانی نیازی به مداخله ندارند، توسط مسئول بخش اطمینان حاصل می شود.
  5. -          حریم مناسب در قرارگیری تخت ها رعایت می شود و از پاراوان و یا پرده های سقفی اطراف تخت ها در بخش ها جهت حفظ حریم خصوصی استفاده می شود .
  6. -          مواردی همچون در زدن در زمان ورود به اتاق، به ویژه در صورت درخواست بیمار و یا همراه وی رعایت می گردد .
  7. -          رعایت اصل رازداری راجع به کلیة اطلاعات مربوط به بیمار الزامی است مگر در مواردی که قانون آنرا استثنا کرده باشد .
  8. -          در کلیة مراحل مراقبت اعم از تشخیصی و درمانی به حریم خصوصی بیمار توسط تیم درمان احترام گذاشته می شود .
  9. -          فقط بیمار و گروه درمانی و افراد مجاز از طرف بیمار و افرادی که به حکم قانون مجاز تلقی می شوند می توانند به اطلاعات بیمار دسترسی داشته باشند .
  10. -     بیمار حق دارد در مراحل تشخیصی از جمله معاینات، فرد معتمد خود را همراه داشته باشد. همراهی یکی از والدین کودک در تمام مراحل درمان حق کودک می باشد مگر اینکه این امر برخلاف ضرورتهای پزشکی باشد . حریم خصوصی بیمار، توسط پزشکان و پرستاران، خصوصاً هنگام سوال و جوابهای بالینی، آزمایشات، روش ها و درمان ها و نقل و انتقال، رعایت می شود .
  11. -     حریم خصوصی بیمار، توسط پزشکان و پرستاران، خصوصاً هنگام سوال و جواب های بالینی، آزمایشات، روشها و درمان ها و نقل و انتقال، رعایت می شود .
  12. 12 -جهت بیمارانی که تمایل دارند تنها، به دور از کارکنان، دیگر بیماران و حتی اعضاء خانواده خود باشند تمهیدات لازم توسط سرپرستار صورت می پذیرد .
  13. 13-همچنین، ممکن است بیماران نخواهند که از آنها عکسی گرفته شود، گزارشی در موردشان تهیه شود ، همانطور که کارکنان، مراقبت و خدمات مورد نیاز بیمار را تامین می کنند، در مورد نیازها و انتظارات بیمار به حریم خصوصی و تنهایی در ارتباط با خدمات و مراقبت نیز از وی سئوال می کنند .
  14. 14-اطلاعات بهداشتی مربوط به یک فرد خاص که تحت درمان قرار می گیرد محرمانه تلقی می شود و افشانمی شود .
  15. 15-اطلاعات بهداشتی باید فقط در موارد ذیل افشا شوند یا در دسترس قرار بگیرند .
  16. a)استفاده برای مراقبت بهداشتی مستقیم: وقتی درخواستی به وسیله بیمار مسئول مراقبت مستقیم بیمار موجود باشد .
  17. ( bاستفاده شخصی: وقتی توسط بیمار یا نماینده قانونی وی مجاز شمرده شود .
  18. (C استفاده ثانویه: وقتی افراد یا نهادهای مجاز درخواست کنند .
  19. d)استفاده قانونی: وقتی توسط قانون درخواستی صورت بگیرد.
  20. 16-در مواردی که بیمار یا نماینده وی رضایت ندارد، هیچگونه اطلاعاتی نباید درباره بیمارستان یا بیماری وی افشاء شود .
  21. 17-در صورت مراجعة بیمار جهت تحویل مدارک پرونده، با درخواست وی و با دستور رئیس بیمارستان جهت کپی برابر با اصل مدارک توسط مسئول مدارک پزشکی تحویل بیمار می گردد.
  22. 18-دوره های آموزشی در خصوص پزشکی قانونی و مستندسازی امور حقوقی ،ارزش ها و عقاید گیرندگان خدمت ،ارتقاء مهارت های رفتاری و ارتباطی و ... در صورت نیاز جهت پرسنل و مسئولین واحدها برگزار می گردد  .
  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 6119
کلمات کلیدی
خانم  شرافتی
مؤلف خبر

خانم شرافتی