• 1404/02/03 - 11:32
  • - تعداد بازدید: 72
  • - تعداد بازدیدکننده: 70
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در ادامه ی سلسله مباحث و برگزاری کرسی های آزاد اندیشی اساتید صورت گرفت؛

نشت بررسی تحولات اخیر ایران و جهان

در این نشست که با حضور اساتید دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد؛ آخرین تحولات ایران و جهان و بحث جبهه ی مقاومت مورد بررسی قرار گرفت و دکتر هدایت خواه به بیان دیدگاه های مختلف سیاسی و اقتصادی و مبانی فکری و عقیدتی جبهه حق و باطل پرداخت.

00:00
00:00
دانلود

در این نشست که با حضور اساتید دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد؛ آخرین تحولات ایران و جهان و بحث جبهه ی مقاومت مورد بررسی قرار گرفت و دکتر هدایت خواه به بیان دیدگاه های مختلف سیاسی و اقتصادی و مبانی فکری و عقیدتی جبهه حق و باطل پرداخت.
دکتر هدایت خواه با بیان اینکه جریانات مختلفی بر تحولات جهانی تاثیرگذارند؛ اظهار داشت: اگر ما مبانی فکری درستی نداشته باشیم؛ در تحلیل ها دچار مشکل می شویم و در ادامه توجه به ربوبیت و سنت های الهی و اینکه خداوند حاکم مطلق جهان است و جهان را مدیریت می کند؛ نیز باید مدنظر ما باشد.
 دکتر هدایت خواه بر نقش یهودیان و چگونگی شکل گیری رژیم صهیونیست، اشاره کرد و گفت: بر اساس نگاه تاریخی و تقابل جبهه ی حق و باطل، ما امروزه شاهد شکل گیری ناتوهای آسیای شرقی، ناتو غربی و ناتوی عربی و عبری هستیم که دارای مبناهای عمدتا سیاسی و اقتصادی و نظامی اند و گاها تلاش های ناتوی عربی و عبری در راستای سیاست های رژیم نژادپرستانه صهیونیستی را در منطقه شاهدیم و در مقابل؛ این تفکر انقلاب اسلامی و تفکر شیعی است که با مبانی فکری و عقیدتی خود، بعد از دوران جنگ سرد و فروپاشی شوروی سابق، ابهت آمریکا را که می رفت تا ابرقدرت بلامنازع جهان شود؛ هژمونی آمریکا را فروریخت.
 وی با اشاره به طوفان الاقصی و اتفاقات بعد از آن، گفت: جبهه ی مقاومت با این کارش، بیشتر از آن چیزی را که خسارت سیاسی بر رژیم صهیونیستی داشته باشد؛ یک خسارت نرم افزاری بر رژیم وارد کرد و طوفان الاقصی، همه ی ادعاهای غرب را به چالش کشید و منجر به یک بیداری و حمایت جهانی از مردم غزه شد.
 این کار، یک عملیات نرم افزاری بود و اگر با یک نگاه تحلیلی به این قضیه توجه کنیم؛ این جبهه ی حق است که پیروز شده و جبهه ی باطل در حال افول است.
 وی بیداری مردم و صف آرایی عدالت خواهانه جهان را یکی از برکات انقلاب اسلامی دانست که این، تازه آغاز کار است.
 دکتر هدایت خواه با بیان اینکه بر اساس سنت های الهی، پبروزی جبهه ی حق برای ما نصرت الهی است؛ بیان داشت: یک تفکر دیگر در جهان، تفکر شیعی است و بر اساس سنت های الهی، حکومت جهانی به صالحان می رسد که از رنگ و نژاد خبری نیست؛ زیرا سنت الهی پیروزی حق بر باطل است و این سنت خداوند که برای صالحان نصرت الهی است؛ قطعی می باشد.
 وی افزود: ما حتما خدا را در تحولات جهانی دخیل می دانیم؛ چون کدخدای جهان خداست و اگر به سنت های الهی توجه کنیم؛ پیروزی ما و جبهه ی حق حتمی است.
 وی در بحث جبهه ی مقامت گفت: جبهه مقاومت امروز قوی تر، منسجم تر و مقبول تر از گذشته است.
 دکتر هدایت خواه در جمع بندی سخنانش بیان داشت: ما در یک پیچ تاریخی هستیم و در این نبرد تمدنی و تقابل جبهه ی حق و باطل، اگر به سنت ها و نصرت الهی توجه کرده و نقاط آسیب پذیر جامعه را بشناسیم و با جهاد تبیین نقش آفرینی کنیم؛ قطعا در دولت سازی و تحقق آرمان های تمدن اسلامی و ایجاد آن، موفق خواهیم شد.
سه شنبه دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
 علی حیدری / وبدا لرستان

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 6346
کلمات کلیدی
خانم  شرافتی
مؤلف خبر

خانم شرافتی